Audi A5 har fått sig en facelift

Nu ser Audi A5 mer ut som alla andra Audi modeller och det var egentligen bara en tidsfråga, men vad mer är nytt mer än utseendet?

Som vi kan se ganska snabbt är att A5 får mycket likheter från A4 såsom LED-strålkastarna fram som nu är standard och vill ha ännu bättre så är det laser-strålkastare som gäller och det kostar extra.

Insidan känner vi också igen från A4 där MMI-systemet nu har en skärm på 10,1 tum vilket säkert kommer räcka för dom flesta. Samtidigt som vi fick se nya A5 så har även S5 presenterats som även den kommer att ha en dieselmotor närmare bestämt en turbomatad V6 på 3,0 liter vilket ger 350 hästar och 700 Nm. Till motorn är Audis åttastegade automatlåda kopplad samt att quattro är standard.

Om man inte vill ha en S5 så kommer A5 att komma med fyra olika motoralternativ där mildhybrid-system är standard och ser ut att bli allt vanligare hos Audi.

Vill man ha nya Audi A5 med facelift så är det till hösten försäljningen drar igång men just nu vet vi inte vad prislappen kommer hamna på.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *