Audi uppdaterar TT med en facelift

Audi har tillslut släppt en facelift av sin TT-modell som fått lite nya linjer, bättre prestanda samt lite annan standardutrustning.

Det var längesedan Audi TT fick sig en uppdatering och det var till och med tal om att Audi ska lägga ner modellen, men icke.

Nu har Audi meddelat att dom har släppt en facelift av TT där vi bland annat har skarpare kanter, detaljer som vi annars fått se hos TT RS samt att vi har bättre prestanda i bilen nu.

Alla bensinmotorer som erbjuds till nya TT kommer med ett partikelfilter, när det kommer till växellåda kommer vi kunna välja mellan sexväxlad manuell eller sjustegad automat, tyvärr kommer endast TTS att få ta del av dubbelkopplingslådan.

När det kommer till standardutrustning så har även detta förändrats där vi nu hittar Drive Select dynamic, eluppvärmda bakspeglar, multifunktionsratt samt Audi Virtual cockpit som standard hos nya TT.

Tillslut kommer det även tillkomma tre nya färger att välja mellan som är kosmosblå, turboblå och pulsorange.

Vill man beställa en nya Audi TT kommer man kunna göra detta redan under september månad och dom första leveranserna väntas ske nån gång första halvan av 2019. Priset börjar från cirka 348 000 kronor.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *