BMW M2 CS

BMW har presenterat M2 CS

BMW M2 har nu fått sig ett litet lyft och det handlar inte om Competition utan en ännu vassare M2 nu som nog kan passa även för den mest krävande.

BMW M2 Club Sport eller M2 CS är just nu den vassaste modellen man kan välja och det syns både på utseendet men även det som gömmer sig under huven.

Vi hittar en dubbelturbo rak sexa på 3.0 liter som ska generera hela 450 hästar och 550 Nm, för att jämföra med Competition modellen så är detta 40 hästar mer och exakt lika mycket hästar som M3 hade när den lanserades. Till denna motor hittar vi BMW sjustegade dubbelkopplingslåda men går även att välja till manuell låda på sex växlar.

Alla dessa 450 hästar skickas till bakhjulen vilket gör att man kan ha riktigt kul, 0-100 km/h klarar bilen av på 3,9 sekunder med automat och 4,1 sekunder med manuell.

Förutom en piggare motor så hittar vi ett annan avgassystem, adaptiv M-fjädring, kolfiber tak samt lite andra detaljer runt om bilen både utvändigt och invändigt.

Vill man dock ha en BMW M2 CS så gäller det att vara snabbt då endast 2000 exemplar kommer att tillverkas, vad priset hamnar på är i dagsläget okänt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *