I-Pace SVR prestanda kräver utbildning enligt Jaguar

Jaguar är lite oroliga över hur dom ska göra med I-Pace SVR då prestandan kanske inte kan behärskas av alla förare, vad gör man då?

I-Pace har inte riktigt kommit ut på marknaden men redan nu har Jaguar börjat prata om en prestandaversion som dom döpt till I-Pace SVR och problemet Jaguar har nu är att prestandan i SVR-versionen är för snabb, för bra prestanda helt enkelt.

Jaguar meddelar redan nu att dom kan få I-Pace SVR att köra 0-100 km/h på endast 1,8 sekunder och problemet där enligt Jaguar är att inte alla förare kan behärska detta, oerfarna förare kan helt enkelt råka illa ut.

Enligt Jaguar så kan de bli tvungna att införa nån typ av begränsning, nån typ av spärr i bilen tills dess att Jaguar fått möjligheten till att ”utbilda” föraren och därmed häver denna spärr.

Det ska bli intressant och se hur Jaguar ska tackla detta med att I-Pace SVR har för bra prestanda vilket ser ut att bli ett vanligt problem hos elbilar i framtiden, men även standardversionen av I-Pace har en del kraft som klarar av 0-100 km/h på endast 4,8 sekunder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *