Mercedes E-klass

Mercedes-Benz har visat upp nya E-klass

E-klass har fått sig en mindre uppdatering när det kommer till utseendet samt tekniken som gömmer sig i bilen, mindre uppdateringar har gjort en hel del.

Det är dags för E-klass att få sig en liten uppdatering och nu har Mercedes visat upp den. När det kommer till designen så får E-klass LED-strålkastare fram som standard. Vi hittar även en ny grill samt att stötfångaren fram har designats om. Även bakdelen har gjorts om en del med bland annat nya baklampor som ser lite tunnare och sportigare ut.

Väl inne i bilen så hittar vi nu två stycken 10.25 tum skärmar som standard som bland annat ger bilen Mercedes omtalade infotainmentsystemet MBUX i senaste version som bland annat gör det möjligt att styra det mesta i bilen med rösten eller gester.

Det kommer finnas totalt sju olika motoralternativ där vi nu bland annat mildhybrid samt laddhybrider. Väljer man bensin kan man välja effekt mellan 154 till 367 hästar, Diesel har effekt mellan 160 till 330 hästar.

Överraskande nog så kommer AMG-modellerna att finnas med från början och då är det E53 4MATIC+ som gäller och då får man 440 hästar samt större bromsar och toppfart på 270 km/h.

Priserna för nya E-klass har ännu inte avslöjats men lanseringen kommer dock att ske till sommaren.

Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass Mercedes E-klass

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *