Nya Renault Clio är modernare och sportigare

Clio har varit en modell som varit med oss länge och äntligen börjar modellen faktiskt bli intressant både på utsidan och insidan.

Renault Clio har äntligen kommit i en ny generation och denna gången är bilen helt klart intressant och vi får se en betydligt tuffare och sportigare Clio.

Nya Clio är överraskande nog 1,4 centimeter kortare men ändå har man lyckats få mer plats väl inne i bilen. Bagageutrymmet har också ökat som nu sväljer 391 liter med uppfällda baksäten. Bilen har sänkts med tre centimeter vilket ger bilen en sportigare look och speciellt med sina 17 tumsfälgar.

Precis som tidigare så kan man välja till R.S Line som är en betydligt sportigare look och inspirerats mycket från Renault Sport. I detta paketet får man nya fälgar, sportstolar, ny grill, sportratt samt flera detaljer inne i bilen som är nytt.

Väl inne i bilen så märks det tydligt att Renault har tänkt på detaljer för nya Clio där val av material samt placering av olika reglage och knappar ger helt klart en annan känsla inne i bilen. Bilens infotainment system kommer att styras via en skärm på hela 9,3 tum vilket är det största Renault nånsin utrustat nån av sina modeller. Inte nog med den stora skärmen så har även mätartavlorna byts ut mot en skärm där allt nu är digitalt och ser imponerande bra ut.

Dock vill inte Renault avslöja vilka motoralternativ vi kommer kunna välja bland men vi vet att det kommer finnas en hybrid variant.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *