Range Rover Velar med över 500 hästar

Då var det dags, något som säkert många väntat på, en Velar med Land Rovers omtalade V8:a på över 500 hästar är äntligen här.

Det var egentligen bara en tidsfråga innan vi skulle få se Range Rover Velar med över 500 hästar och nu är det dags.

Modellen heter itne SVR utan istället blir det SVAutobiography Dynamic Edition som är modellen som kommer utrustas med den kompressormatade 5.0 liter V8 som totalt ger 550 hästar.

Detta i sin tur gör att Velar klarar av 0-100 km/h på endast 4,5 sekunder samt har en topphastighet på 274 km/h. Drivningen sker på alla fyra hjulen och allt detta kopplas samman med den åttastegade automatlådan som enligt mig inte riktigt är den bästa men gör sitt jobb.

Men tillverkaren har inte bara tryckt ditt motorn och varit nöjda med det, men har även optimera komfort, styrning, responsen samt att man har uppdaterat bromsarna där vi nu hittar 395 millimeter fram och 396 millimeter bak för att få bilen att stanna med tanke på den höga vikten nu.

Dock gäller det att vara snabb med att köpa Velar SVAutobiography Dynamic Edition då den endast kommer säljas under 2019 och prislappen hamnar på 86 120 pund (cirka 1,1 miljoner kronor).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *