Reklam: Toyota presenterar femte generationen RAV4

Toyota RAV4 har varit med oss sedan första modellen lanserades i mitten på 90 talet, nu är det dags för femte generationen.


När man pratar om SUV-modeller så finns det oftast en modell som snabbt kommer upp på tapeten och det är Toyota RAV4 främst för att det är en av modellerna som var med och skapade SUV-segmentet.

Den första Toyota RAV4 fick vi se redan 1994. Toyota RAV4 har sedan dessa gjort en enorm utveckling när det kommer till design men även när det kommer till teknik i bilen. Det är nu dags för femte generationen av Toyota RAV4 där inte bara utseendet har förändrats utan även ny teknik tillkommer i bilen.

När det kommer till designen är det ingen tvekan om att Toyota har gjort ett enormt lyft med just denna modellen. Att jämföra en bil från 90-talet till idag är kanske inte rättvist men helt klart intressant att se hur modellen uppdateras och uppgraderas med tiden.

Designen på nya Toyota RAV4 är helt klart mer sportig och inte nog med att den har fått en design så märks det att Toyota försöker skapa en SUV för alla och även om man inte kanske har varit något större fan av Toyota kan NYA RAV4 förmodligen ändra på detta med ny teknik och ny modern design.

Reklam inlägg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *