Rolls-Royce Cullinan SUV säljer bättre än väntat

Rolls-Royce har nu meddelat att deras SUV säljer bra, väldigt bra, bättre än dom hade väntat sig att dom inte ens hinner med.

När Rolls-Royce presenterade Cullinan som blir deras första SUV blev man både chockad men även förvånad att man sig på detta, men nu kan man helt klart säga att Rolls-Royce gjorde det rätta valet med bilen då dom inte hinner producera bilar då efterfrågan är för stor.

Just nu så kan man inte beställa en Cullinan då det är i full produktion och detta kommer att gälla ända fram till juli månad, bilen ska enligt Rolls-Royce locka till sig fler kvinnor än tidigare modeller.

Stort plus dock är att Rolls-Royce har anställt över 200 personer för att hjälpa till med produktionen vilket ändå är ett stort plus att bilen skapar fler jobb, vi får hoppas det håller i sig ett tag till.

Jag hade personligen aldrig beställt en Cullinan om man ser till utseendet varken utvändigt eller invändigt på bilen då bilen ser tråkig, utdaterad och helt enkelt inte i min smak. Rolls-Royce har jag även hört inte har riktigt körglädjen men det är heller kanske inte en bil man ska köra utan ha en chaufför till istället.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill ni vara med och diskutera?
Dela med er av era tankar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *