Volvo konceptbil 360c är helt självkörande

Att bilarna börjar bli allt mer och mer autonoma vet vi om, nu visar Volvo upp en helt självkörande bil dom kallar för 360c.

Volvo har nu visat upp en eldriven och autonom bil där allt ligger på att bilen ska köra av sig själv, ingen chaufför behövs.

Volvos vision för 360c låter som följande:

”Föreställ dig en värld där du reser långa sträckor utan att behöva ta dig till några flygplatser. En värld där du slipper gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, stå i kö i timmar och vänta, och bullriga, trånga flygplan. Tänk om du istället kunde åka i din helt egna förstaklasskupé som hämtar upp dig hemma och tar dig från dörr till dörr?”

Det kommer inte riktigt som någon överraskning att framtida bilar kommer att köra av sig själva och att vi inom kort inte behöver eller kommer behöva köra bilar. Man vill helt enkelt göra det bekvämare samt lättare att ta sig från punkt A till B.

Det ska bli intressant och se hur utvecklingen kommer att se ut med 360c och om det faktiskt är något vi kommer att få se på till exempel flygplatsen i framtiden.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill ni vara med och diskutera?
Dela med er av era tankar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *