Volvo XC60 2022

Att sälja bilar online är en succé enligt Volvo

Att sälja bilar på internet låter kanske inte som något man vågar eller kommer göra, men enligt Volvo är det helt klart rätt väg att gå.

Volvo vill göra det lätt att köpa deras bilar, man ska inte behöva besöka en bilsalong för att titta och känna på en bil utan man ska kunna beställa en bil lika enkelt som ett par byxor på internet.

Volvo drog för ett tag sedan igång sin kampanj Care By Volvo där man enkelt kan beställa sin bil för att i sin tur testa bilen i 30 dagar, gillar man det inte kan man lämna tillbaka den med tre månaders uppsägningstid.

Nu har Volvo meddelat att var femte av deras kunder som privatpersoner har beställt online, man tror dessa siffror kommer öka framöver. Ännu mer intressant är att 75 procent av dessa kunder är helt nya till Volvo och kanske vill man ge biltillverkaren en chans om det är såpass enkelt att beställa en bil.

Jag tror helt klart detta är vägen vi kommer att gå när det gäller att beställa bilar, vi beställer online och behöver ingen bilförsäljare som ska försöka övertyga oss eller pracka på oss saker vi inte behöver i våra bilar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *