Audi Q5 2021

Audi har presenterat faceliften till Q5

Audi Q5 får sig en rätt så rejäl facelift där bland annat baklamporna har ny teknik som kan visa upp olika signaturer, även fronten har gjorts om.

Då var det dags för Audi Q5 att få sig en facelift och inte helt oväntat så hittar vi en front vi känner igen men den stora nyheten denna gången är baklamporna som har lite ny teknik.

Baklamporna är utrustade med OLED-teknik vilket gör att man kommer kunna välja mellan tre olika bakljussignaturer där varje signatur har sin typ av design. Ändrar man körläget till dynamic kommer baklamporna att ändra sitt mönster, men det ska lamporna ska även kunna signalera till trafiken bakom om dom kör för nära.

Audi Q5 2021

Rear light with digital OLED* technology

Strålkastarna kommer nu vara LED som standard och vill man välja till bättre så är det Matrix LED som gäller. Nya Q5 har fått nytt kjolpaket runt bilen, vi hittar även en ny diffusor som ska få till en sportigare look samt att vi har två nya lackalternativ, distriktgrön och ultrablå.

Inne i bilen så hittar vi Audis senaste infotainmentsystemet MIB3 där man kan välja till Audi Virtual cockpit plus och då får man en 12,3 tums skärm i instrumentpanelen, något man tycker borde vara standard i denna bilen.

Motoralternativen har det inte hänt särskilt mycket mer än att dom har förbättrats på olika sätt, inledningsvis erbjuds en 2.0 liter fyrcylindrig diesel på 204 hästar och 400 Nm men det kommer även mildhybrider och laddhybrider med låga utsläpp.

Nya Q5 kommer att lanseras till hösten men redan nu kommer man kunna lägga en beställning på bilen. Några priser har ännu inte avslöjats.

Audi Q5 2021

Audi Q5 2021

Audi Q5 2021 Audi Q5 2021 Audi Q5 2021

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *