Audi e-tron GT

Audi känner sig redo att tillverka e-tron GT

Audi fortsätter att komma med positiva nyheter gällande deras eldrivna modeller och näst på tur verkar e-tron GT vara.

Två år senare så verkar Audi äntligen känna sig redo för att börja producera e-tron GT som bygger på samma platta som Porsche Taycan men även storleksmässigt 4,96 meter lång, 1,96 meter bred och 1,38 hög.

Audi meddelar nu att dom innan året är slut kommer börja tillverka modellen på riktigt och ska byggas i samma fabrik som R8 i Audi Böllinger Höfe.

Det som kanske inte alla kommer tycka om är att e-tron GT är utrustad med två högtalare i kupén på bilen för att simulera “motorljud” och ska vara något som Audi jobbat på väldigt mycket. Men inte nog med det så kommer det även finnas högtalare på utsidan av bilen för att omgivningen ska höra bilen då detta blir ett krav på elbilar, liten rolig punkt är dock att man kan välja till fler högtalare som tillbehör, tillvalslistan erbjuder nämligen detta.

Audi har jobbat såpass mycket med ljudet att ni kan se en kort liten dokumentär om hur dom tagit fram ljudet.

Vi vet redan nu att Audi är på gång med en RS-modell av e-tron GT men när den kommer och vad vi har att se fram emot återstår att se, men när det kommer till elbilar så kan prestandan bli riktigt imponerande.

Audi e-tron GT Audi e-tron GT Audi e-tron GT Audi e-tron GT

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *