A6 e-tron concept

Audi visar upp A6 e-tron concept

Audi har nu visat upp koncept på hur framtidens eldrivna A6 kan komma och se ut, helt klart i rätt riktning.

A6 e-tron concept har visats upp som en liten överraskning och detta är en konceptbil som för en gång skulle faktiskt ser bra ut och kanske något som kommer likna produktionsfärdiga modellen.

Detta kommer bli den första modellen som Audi väljer att ersätta helt som elbil och det är förmodligen i den riktningen Audi kommer att gå framöver, ersätta modeller med fossilmotor till helt eldrivna.

Här har vi en bil som ser ut att bli riktigt slank, mycket sportigare linjer som påminner mycket om Audis e-tron modell som är deras sportbil inom elbilar.

Audi avslöjar redan nu att A6 e-tron concept kommer bygga på PPE-plattformen vilket är samma plattform som Porsche Taycan och Audi e-tron GT använder sig utav, detta kommer bland annat ge spännande batterier och elmotorer framöver. Audi har redan nu lovat att modellen kommer ha stöd för snabbladdning på 270 kW samt att räckvidden ska ligga på ungefär 70 mil.

A6 e-tron concept

Audi är såpass säkra på att detta kommer bli en lyxsedan och det vi ser nu låter inte helt omöjligt, bland annat så kommer modellen att erbjudas med en ny färg som Audi kallar för Heliosilver som har 3D-effekt.

Det finns nog en hel del ny teknik som är på gång med A6 e-tron concept, men återstår att se vad detta är när vi närmar oss lansering av spelet, målet är att ha en färdig version av nya eldrivna A6 till 2022.

A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept A6 e-tron concept

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *