Bilsalong Genève

Bilsalsongen i Genève ställs även in 2022

Bilsalsongen i Genève har tidigare varit en höjdpunkt inom bilbranschen men det var några år sedan eventet faktiskt blev av, det lär dröja ytterligare nu.

Internationella bilsalongen i Genève (Salon international de l’automobile de Genève) har ännu en gång meddelat att dom kommer ställa in även under 2022, arrangörerna Comité permanent du Salon international de l’automobile säger bland annat för att pandemin som vi faktiskt fortfarande befinner oss i inte är över.

Men förutom pandemin så är det också pågrund av bristen på material för biltillverkarna som ställer till det så även om dom visar upp nyheter så kan dom inte dra igång produktionen som önskat.

Detta är tredje året i rad som mässan ställs in, 2020 och 2021 har tidigare ställts in, nu även 2022. Vi får hålla tummarna för att både pandemin lägger sig men även att komponentbristen blir något bättre till 2023.

”We see this decision as a postponement, rather than a cancellation. I am confident that the Geneva International Motor Show will come back stronger than ever in 2023.”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *