Ford Mustang Mach 1

Ford är tillbaka med Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1 är tillbaka och kan vara ett perfekt alternativ för dom som vill ha en Mustang som hamnar mellan GT och Shelby.

Ford Mustang Mach 1 är tillbaka och här har vi en muskelbil för dom som kanske inte vill ha en Mustang Shelby men som heller inte nöjer sig med en “vanlig” GT.

Ford Mustang Mach 1 är utrustad med en 5.0 liters V8 som ger 480 hästar och 569 Nm i vridmoment. Till detta har Ford kopplat en sexväxlad manuell låda som samma som vi hittar i GT350, kopplingen är en Twin Disc från GT och vi hittar en rätt så minimal växelspak.

Men om man tycker det är för jobbigt att köra manuell växellåda så kan man istället välja till en tiostegad SelectShit-låda.

Ford Mustang Mach 1

För att få Ford Mustang Mach 1 att sticka ut lite till utseendet så har Ford gjort om lite, vi hittar bland annat en ny grill som ser ut att ha två strålkastare bakom utskurna platserna men tydligen inte, detta är bara fejk och “design”. Vi hittar en helt ny fronspoiler och andra sidokjolar, även bakdelen har samma diffusor som Shelby GT500.

Ett plus är att vi får fyra runda stora avgaspipor precis som hos Shelby GT500 vilket är ett stort plus och med lite tur är det även samma avgassystem som ger ett gott ljud.

Ford Mustang Mach 1 dröjer dock till våren 2021 och hur mycket bilen kommer att kosta framgår tyvärr inte.

Ford Mustang Mach 1 Ford Mustang Mach 1 Ford Mustang Mach 1 Ford Mustang Mach 1 Ford Mustang Mach 1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *