Nissan Qashqai 2022

Här är nya Nissan Qashqai

Det är dags för en ny generation Nissan Qashqai som nu har visats upp och fronten framför allt är helt klart futuristisk.

Nissan har tillslut presenterat nya Qashqai som har mycket nytt, bland annat så kommer bilen att byggas på en helt ny plattform som förbättrar det mesta såsom köregenskaper, teknik, utrustning och även blivit lättare.

En stor nyhet denna gången för Qashqai är att vi kommer kunna välja bilen som hybrid eller mildhybrid vilket jag tror länge varit efterlängtat. När det kommer till växellåda kan vi välja mellan manuell låda med sex växlar eller en helt ny automatlåda med sju växlar Xtronic CVT.

Är man sugen på e-Power som är hybrid varianten så kombineras en elmotor på 140 kW med en bensinare på 157 hästar, bensinmotorn ska tydligen endast ladda upp batteriet så drivningen blir på el. Tyvärr dröjer e-Power till 2022 innan den kommer ut på marknaden.

Andra trevliga nyheter är att informations-skärm hos föraren nu är helt ny och på 12,3 tum. Infotainmentsystemet får man nöja sig med en skärm på 9-tum som har stöd för både Android Auto och Apple CarPlay (trådlöst).

Några priser eller datum och inte avslöjats för nya Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022 Nissan Qashqai 2022

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *