Hyundai Santa Fe 2021

Hyundai visar äntligen upp nya Santa Fe

Nya Santa Fe från Hyundai  får ett nytt utseende men bjuder även på en massa andra nyheter, mer teknik och mer säkerhet ligger i fokus.

Hyundai har retats med oss att visa teaser lite då och då för nya Santa Fe, men nu är det äntligen dags. Nya Santa Fe har visats upp i sin helhet och första jag lägger märke till är att detta är verkligen ett lyft med ny modern design.

Santa Fe kommer med en helt ny front med nya strålkastare och enorm grill som får bilen att sticka ut mot många andra. Även baksidan har gjorts om med nya baklampor, men den största nyheten är nog att hela bilen bygger på en ny plattform vilket gör att den bland annat kommer erbjudas som laddhybrid.

Inne i nya Santa Fe har också mycket hänt där vi nu har en skärm på 10,25 tum för infotainmentsystemet samt att hela instrumentpanelen nu är digital och detta via en skärm på 12,3 tum.  Kort och gott kan vi säga att hela inredningen har gjorts om, mittkonsolen är betydligt modernare idag, växelspaken är borta för att ge plats till så mycket annat som är mer användbart.

I nuläget finns det inget pris för nya Hyundai Santa Fe men målet är att börja sälja modellen i september och lagom innan dess hoppas vi på att få höra mer gällande priser och motoralternativ.

Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021 Hyundai Santa Fe 2021

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *