Kia e-Niro 2020

Kia e-Niro har fått sig en uppdatering

Kia har uppdaterat populära e-Niro som både fått ett lyft på insidan men även utsidan med bland annat stöd för snabbare laddning.

Kia fortsätter att satsa på elbilar och förutom att komma med nya modeller så väljer dom även att uppdatera redan befintliga modeller som e-Niro.

På insidan hittar vi bland annat en helt ny instrumentbräda med bland annat ny infotainmentskärm som växt från 7 till 10.25 tum. Gällande mjukvara så är Apple CarPlay, Android Auto och Kia trådlösa uppkoppling UVO Connect standard hos nya e-Niro.

Men den viktigaste och kanske största laddaren med nya e-Niro är att bilen får nu stöd för snabbare laddning via 11 kW laddare men hur mycket snabbare det är har inte Kia avslöjat. Prestandan är dock densamma på 204 hästar med batteripaket på 64 kWh vilket ska ta oss 45 mil på en laddning.

Målet är att första e-Niro med den nya uppdateringen ska levereras under första kvartalet 2020 och beställningar kan vi göra från och med december. Priset börjar från 481 900 kronor vilket alltså bilen dyrare mot tidigare version, 37 000 kronor dyrare. Det finns flera olika paket att välja mellan och dyraste modellen e-Niro Advance Plus kostar 506 800 kronor. Priserna nämnda är innan elbilsbonusen på 60 000 kronor.

Kia e-Niro 2020 Kia e-Niro 2020 Kia e-Niro 2020

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *