Ladda telefonen vart som helst i bilen med ny teknik

Det blir allt vanligare med laddplattor men snart kommer vi kunna ladda våra telefoner nästan vart som helst på bilen tack vare ny teknik.

Det är företaget Yank Technologies som nu har tagit fram en lite annorlunda lösning som gör det möjligt att ladda i stort sett vart som helst i bilen. Det är en ny teknik som bygger på en tredimensionell antenn tillsammans med avanceras förstärkare som skickar ut signaler i bilen och helt enkelt kan ladda telefonen var som.

Man behöver inte lägga telefonen på någon yta utan det räcker att man är inne i bilen och flera telefoner kommer kunna laddas samtidigt. Om man är rädd för radiovågsstrålning så har Yank Technologies självklart mätt detta och enligt dom så handlar det om 0,06 watt per kilo vilket är extremt lite, för att jämföra när man pratar i telefon så är det 1,1 ända upp till 1,5 watt per kilo.

Sen är frågan hur mycket telefon laddas med denna tekniken och hur många watt den laddar, men en teknik som jag verkligen hoppas utvecklas framöver och inte bara i bilar utan kanske även i hemmet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *