Mercedes visar upp nya C-Klass Coupé

Mercedes-Benz har nu visat upp sina nya C-klass i Coupé-version och visst känner vi igen den på flera steg eller ska vi säga en lillebror till S-klass Coupé?

Mercedes fortsätter att överraska med nya bilar och ibland så känner vi igen dom fast i en annan storlek med ny teknik. C-klass Coupé är en sådan bil vi känner igen fast som ”bara” blivit lite mindre.

Nya C-klass Coupé är båda längre och ha en längre hjulbas än sin föregångare men den har även förutom sin lite mer sportigare look fått lite roligare utrustning. Sportfjädring är nu standard som gör den lite lägre och hårdare, men förutom sportfjädring som standard kommer även följande bli standard

  • Panoramatak
  • Key less go
  • LED-strålkastare

Som vanligt när det kommer till utrustningsutbudet kommer det vara stort med bland annat AMG-paket, men det kommer inom kort även en AMG C63 Coupé.

Motorerna som kommer finnas tillgängliga är fyra bensinare med följande häst-antal 156, 184, 211 eller 245. När det kommer till diesel kommer det finnas två alternativ 170 eller 204 hästar som båda är fyrcylindriga.

Mercedes planerar att visa upp nya C-klass Coupé för första gången på bilmässan i Frankfurt till hösten.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *