Mini John Cooper Works GP

Mini har presenterat snabbaste modellen någonsin

Mini John Cooper Works GP har nu presenterats officiellt och här har vi en Mini-modell med över 300 hästar med ett aggressivt utseende.

Är man sugen på en liten bil med mycket hästar och som ser väldigt sportig ut så är det helt klart Mini John Cooper Works GP som gäller. Här har vi en Mini som endast kommer att tillverkas i 3000 exemplar så det gäller att vara snabb. Kom också ihåg att det finns inga baksäten i denna modellen, istället sitter ett stag där som ska styva upp chassit, inga långa roadtrips med familjen i denna modellen.

Det som gömmer sig under huven är en fyrcylindrig motor på 2.0 liter som ger oss totalt 306 hästar och 450 Nm. Detta gör att bilen kan ta sig från 0 till 100 km/h på endast 5,2 sekunder och det är framhjulsdrift som gäller här.

För att få stopp på bilen så har Mini utrustat denna modellen med 360 millimeter stora bromsar fram som inte helt oväntat kommer få göra de mesta av jobbet. Ser man till utseendet så har vi nytt kjolpaket runt hela bilen, skärmbreddning i kolfiber samt att vi nu får 18-tumsfälgar. Det som nog får bilen att sticka ut mest är den stora vingen bak som på något sätt passar in bra.

Mini John Cooper Works GP kommer att börja säljas under mars månad nästa år.

Mini John Cooper Works GP Mini John Cooper Works GP Mini John Cooper Works GP Mini John Cooper Works GP Mini John Cooper Works GP

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *