Mini 2021

Mini har uppdaterat samtliga modeller

Mini har nu meddelat att man uppdaterat alla sina bilar och att man gjort om lite bland färdiga paket, det ska finnas en Mini för alla nu.

Mini har nu meddelat att man har uppdaterat i stort sett alla sina modeller, 3-dörrars, 5-dörrars och Cabriolet har alla fått sig ett lyft både invändigt och utvändigt.

På utsidan hittar vi nu en ny grill bland annat med ny stötfångare och det nya emblemet. LED-strålkastare är nu standard så inget man behöver välja till extra, det ska även finnas lite nya fälgalternativ till samtliga modeller.

Något som Mini blivit lite kända över är att man kan välja en annan färg på taket och nu finns ett tillval som dom kallar för Multitone Roof, detta gör dom genom att måla tre olika färger efter varandra och detta innan dom torkat för att få en unik färg och unik ton.

På insidan har vi sportstolar nu med helt ny klädsel att välja mellan, det trevliga nu är att den nya klädseln är av 100% återvunnet material. Ratten som är av läder har också fått en ny design.

Infotainmentsystemet ska ha fått sig ett rejält lyft när det kommer till mjukvaran, den sitter fortfarande i mitten med en skärm på 8,8 tum.

Dom uppdaterade versionerna av Mini ska börja säljas redan i mars och prislappen börjar från 241 100 kronor.

Mini 2021 Mini 2021 Mini 2021

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *