Seat Ateca 2021

Nu har Seat visat upp uppdaterade Ateca

Nya Seat Ateca har fått sig ett lyft sedan lanseringen 2016 där den helt enkelt blivit en modernare bil invändigt och utvändigt.

Seat Ateca är en modell som säljer på bra, förmodligen främst för sin storlek då inte alla är ute efter en riktigt stor SUV utan vill ha en mindre och smidigare modell. Hittills har Seat lyckats fått sålt över 300 000 Ateca och fler lär det bli nu.

Ateca har nu fått sig en facelift precis som lovat och vi hittar nytt utseende, bättre säkerhet, ny teknik och nya motoralternativ.

Fronten av nya Ateca hittar vi en ny grill med nya LED-strålkastare som ger bilen en modernare look. Vi hittar även ny stötfångare både fram och bak vilket ska ge bilen en lite sportigare utseende.

Seat Ateca 2021

Bak på bilen hittar vi nya baklampor samt att modellnamnet Ateca nu är skriver i skrivstil på bakluckan, smaksak vad man tycker om det.

Inne i bilen så hittar vi nu en helt ny ratt som vi har sett i andra Seat modeller, instrumentpanelen är också kanske inte helt oväntat digital nu så vi hittar flera stora skärmar inne i bilen, infotainmentsystemet har fått sig ett lyft med en större skärm denna gången samt att det är möjligt att använda Apple Carplay trådlöst, Android Auto kräver dock fortfarande sladd i nuläget.

Seat pushar mycket i att “bilen är uppkopplad” där det finns flera online-baserade funktioner och tjänster att ta del av med hjälp av Seat Connect.

Det finns i nuläget inget datum om när nya Ateca börjar säljas, heller inga priser eller motoralternativ.

Seat Ateca 2021 Seat Ateca 2021 Seat Ateca 2021 Seat Ateca 2021

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *