Räckvidd Porsche Taycan 4S 12 mil längre än väntat

När det gäller elbilar så är det oftast räckvidden som man pratar mycket om och många gånger så är tillverkarna försiktiga med att säga för mycket, Porsche är lika försiktiga dom.

Det kommer allt fler elbilar nu och Porsches svar på elbilar Taycan har länge varit en stor snackis och då inte bara prestandan utan även räckvidden. Porsche har själva sagt att deras Taycan 4S endast ska ta sig 32 mil på en laddning, men nu har flera tester gjorts och en av dom är Matt Farah som testkört en av Porsche Taycan 4S som finns. Bilen som han körde hade det större batteriet på 93 kWh som fokuserar på just räckvidd och detta med all rätt nu.

Enligt hans testkörning så kom han betydligt längre, totalt 44 mil på en laddning plus att det fanns nästan tre mil kvar att köra så nästan 50 mil på en laddning är inte helt dumt, men frågan är varför då Porsche väljer att vara så snälla med sina siffror. Hur som helst så är siffrorna betydligt bättre än väntat och frågan är då om andra tillverkare är lika blygsamma med sina siffror som Porsche.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *