Renault Mégane

Renault har visat upp Megane facelift samt bekräftar laddhybrid

Renault Megane har nu fått sig en facelift samt att det snart kommer släppas som laddhybrid, facelift som vanligt mindre lyft.

Det är dags för Renault Mégane att få sig en facelift men det är egentligen det som är mest intressant denna gången utan att det faktiskt kommer släppas en Mégane som laddhybrid, äntligen.

Renault Mégane som laddhybrid kommer endast i Sport Tourer-versionen och då kommer man ha en räckvidd på ungefär 65 kilometer på endast el och detta tack vare batteripaketet på 9,8 kWh. Skulle batteriet ta slut så är det en bensinare på 1,6 liter som tar över istället och sakta men säkert även laddar upp batteriet.

När det kommer till faceliften så hittar vi nu en 10,2 tums skärm hos föraren samt en 9,3 tum i mitten för infotainmentsystemet där flera av systemen som hjälper till med körningen har förbättrats. Även RS-line har fått sig ett lyft som har blivit lite sportigare med fler detaljer samt att motorn fått sig ett litet lyft, RS Trophy har nu 300 hästar och 420 Nm samt att styrningen har justerats och ge en bättre känsla.

Renault Megane Renault Megane Renault Megane Renault Megane

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *