Renault presenterar Talisman i kombiversion

Renault Talisman Kombi har nu presenterats och detta kan nog bli den snyggaste kombin i sin klass, eller? 

Renault har släppt en stor överraskning när det kommer till kombi-klassen med sin Talisman. Renault hade tuff tid med sin senaste sedanmodell Latitude som man endast fick sålt 58 stycken mellan januari och maj, men Talisman kanske kan ändra på detta.

Talisman med bagageutrymme på 572 liter som t.om är mindre än sedanmodellens lastutrymme(?) men istället har Renault satsat på bagageutrymme på höjden denna gången. Bakluckan kan man öppna och stänga genom att vifta med foten under den bakre stötfångaren, något vi sett hos andra tillverkare men nu alltså även hos Renault.

Ljudet i bilen om man vill få det lite bättre står BOSE för och med hjälp av Plus R-link2 multimedia kan man styra ett och annat via läsplatta.

När det gäller motorn så kommer det till en början finns två bensinare samt tre dieselmotorer att välja mellan tillsammans med en sjustegad dubbelkopplad växellåda.

Renault Talisman kommer att visas upp offentligt på bilmässan i Frankfurt i september men säljstart blir det först nån gång under första halvåret 2016.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *