Seat e-Scooter och e-Kickscooter

Seat har visat upp sin e-Scooter och e-Kickscooter

Seat vill inte bara hålla på med bilar utan har nu även visat upp e-Scooter och e-Kickscooter vid sidan av, bra eller dåligt avgör ni själva.

Seat har varit duktiga med att få ut elbilar i allt fler modeller, men nu vill dom göra mer än bara bilar och har skapat en helt ny division på Seat som heter Urban Mobility och dom har nu presenterat sin första e-Scooter och uppdaterade e-Kickscooter.

e-Scooter är planen ska lanseras under 2020 och här fokuserar Seat att ta fram en e-scooter både för privatpersoner men även för företag som jobbar med uthyrning av fordon. Denna scooter har en elmotor på 7 kW men en toppeffekt på 11 kW vilket är ungefär 15 hästar. Toppfarten ska vara på 100 km/h och att ta sig från 0-50 km/h tar endast 3,8 sekunder.

Det viktigaste när det kommer till en e-Scooter är kanske räckvidden som ska ligga på 11,5 mil, fördelen är att batteriet kan man ta ut helt och ta med hem för att ladda vilket är ett stort plus.

Men förutom e-Scooter så har dom även visat en e-Kickscooter som inte är helt nytt för Seat men är en uppdaterad version mot tidigare där vi har en räckvidd på 6,5 mil nu och ett helt nytt bromssystem.

Tyvärr får vi varken veta pris eller när dessa två kommer att lanseras, vi hoppas inom en snar framtid.

Seat e-Scooter e-Kickscooter Seat e-Scooter e-Kickscooter Seat e-Scooter e-Kickscooter Seat e-Scooter e-Kickscooter Seat e-Scooter e-Kickscooter

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *