Sponsrad Video: NISSAN PULSAR

Nissan Pulsar är en bil med design, prestanda, teknik och körglädje, hur mycket mer än det kan man behöva i en bil idag? 

Nissan jobbar allt mer med att få fram en annorlunda men modern design på sina bilar och i senaste Pulsar är det inget undantag på det stadiet. Pulsar bjuder på en Design som sticker ut lite men inte allt för mycket och fortfarande ser modern ut i jämförelse mot andra bilar i samma klass.

Något som Nissan haft mycket i åtanke med just pulsar är att utrymmet inne i bilen är bra och att både förare såsom passagerare ska sitta bekvämt och ha gott om benutrymme och allt detta utan att behöva kompromissa med bagageutrymmet denna gången som brukar vara den som får ta smällen för detta.

Gällande prestandan hittar vi både turboladdade och direktinsptrunings motorer tillsammans med turbodieselmotorer som samtliga ska gå snålt men ändå ha lite kraft under huven som får en att pirra i magen. Växellåda kan man välja mellan en automatlåda eller en sex växlad manuell låda om man känner sig mer bekväm med det.

Tekniken är något som Nissan länge varit duktiga på och Pulsar är inget undantag denna gången. Bilen är utrustad med bland annat SafetyShield som ser allt som händer framför bilen och ska hjälpa till med inbromsningar om man själv som förare skulle missa det. Även vid byta av körfält så hjälper bilen till med att hålla koll på dödavinkeln som kan vara en knepig vinkel att hålla koll på för flera förare. Skulle nu något finnas i döda vinkeln och man ändå håller på att byta körfält så börjar bilen både varna med ljus och ljud för att hålla en uppmärksam.

Det finns flertal tekniker inom just säkerheten som hjälper en som ägare av en Nissan Pulsar att både hålla oss säkra som sitter i bilen men även dom som är runt om bilen och inte alltid hör tysta Pulsar.

Sponsrat inlägg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *