Tesla kund blev bannlyst av självaste Elon Musk

Teslas VD Elon Musk har personligen cancellerat en kunds Model X beställning efter att kunden skrivit ett “super oförskämt” inlägg om det senaste lanserings eventet på sin blogg.

Med titeln “Kära Elon Musk: du borde skämmas”, i brevet så klagas det på presentationen som började senare än angivet, och att det fokuserades för mycket på säkerheten och att man inte kunnat erbjuda kunderna som deponerat 5000 USD (ca: 45 000 kr) chansen att köra en Model X.

Stewart Alsop, den besvikna Tesla kunden, avslutade sitt inlägg med: “Det skulle fortfarande vara trevligt om du visade en viss klass och bad om ursäkt till de människor som tror på denna produkt”, och man kan säga att han lyckades få Elon Musk uppmärksamhet. BIG TIME.

I ett uppföljande inlägg med titeln “Bannlyst av Tesla !”, bloggaren vidarebefodrade telefonsamtalet som han haft med bolagets grundare och VD: “Jag har hört att du inte är bekväm med att jag skall äga en Tesla bil och därför har du personligen cancellerat min beställning på en Tesla Model X. ”

Han tillade: “Jag måste också erkänna att jag är lite förvånad över att ha blivit bannlyst av Tesla. När jag skrev ett negativt blogginlägg om min BMW X1, till BMW VD:n så han inte tillbaka bilen. ”

Elon Musk svar på hela “situation” kom i form av ett Tweeter inlägg.

Elon Musk tweetElon Musk tweet

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *