Top Gear-gänget gör bilprogram för Amazon

Det ryktades länge om att Clarkson och gänget skulle göra ett bilprogram för Netflix, men nu har det bekräftats att så är inte fallet denna gången.

Clarkson, Hammond och May har nu bekräftat att man kommer skapa ett nytt bilprogram tillsammans med Amazon där tre säsonger ska spelas in med start 2016.

Men det lite roliga just nu är att programmet ännu inte har fått något namn och vi får hoppas dom kommer på något namn innan första avsnittet sänds nästa år.

Top Gear kommer att fortsätta där vi än så länge vet att Chris Evans kommer bli den nya programledare tillsammans med två ännu okända. Amazon har redan nu kommenterat att man kommer ge trion mer ”frihet” om programmen och att dom ska få de lite mer som dom vill. Amazon har sagt att man inte kommer lägga sig i produktionen av programmen utan låter dom som kan det bästa göra det.

Enligt information från Financial Times så betalade Amazon hela 2,1 miljarder kronor för att få ta över trion, om detta stämmer eller inte lär vi nog aldrig få veta.

amazon-topgear

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *