Toyota känner sig redo för nya Supra

Nya Toyota Supra går nu att reserveras och vi får en närmare titt vad vi har att vänta oss med nya Supran.

Det är ingen tvekan om att en stor snackis inom bilvärlden har varit Nya Toyota Supra som har premiär idag den 14:e januari men redan den 15:e januari så kommer man kunna reservera en bil om man vill det och första leveranserna väntas ske slutet på 2019.

För att kunna reservera en bil så måste man betala 20 000 kronor och hela bilen i sig kommer att kosta från 678 900 kronor. Alla bilarna som kommer säljas i Sverige kommer att vara fullutrustade och Toyota kallar detta för Premium-paketet.

Under huven hittar vi en turbomatad rak sexa på 3,0 liter som ger totalt 340 hästar och 500 Nm i vridmoment. Detta är i sin tur kopplat till en åttastegad automatlåda som driver på bakhjulen så lite kul kan man nog ha med nya Supran. Nya Supran ska klara 0-100 km/h på endast 4,3 sekunder och ha en begränsad toppfart på 250 km/h.

Bilen är inte helt oväntat full med ny teknik såsom Blind Spot Monitor, Lane Change Departure Alert, Rear-Cross Trafifc Alert, Rear-end Collision Alert samt att vi även hittar adaptiv farthållande samt parkerinssensorer med autobroms.

Det gäller dock att vara snabb då det finns ett väldigt begränsat antal som släpps i Sverige.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *