Toyota RAV4 Plug-in hybrid

Toyota RAV4 som Plug-in Hybrid kommer till Sverige

Toyota har nu bekräftat lite mer om vad för specifikationer RAV4 Plug-in Hybrid kommer att ha och att köra på bara el tar oss sex mil bland annat.

Toyota RAV4 är en populär modell och Toyota har länge pratat om att RAV4 är på gång som Plug-in Hybrid till Sverige, nu är det snart dags men först får vi reda på lite mer specifikationer gällande bilen.

Vi kommer bland annat kunna köra på enbart el hos nya RAV4 över sex mil som det ser ut nu. Förutom elmotorn hittar vi även en fyrcylindrig motor på 2,5 liter som ska med elmotorn ha totaleffekt på 306 hästar och detta gör att bilen klarar 0-100 km/h på 6,2 sekunder.

Hybridsystemet som sitter i nya RAV4 är ett nyutvecklat system med högeffektiv litium jon-batteri tillsammans med en omvandlare för mer “boost” och ska bland annat klara laddningen snabbare.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid kommer till Sverige under andra halvan av 2020, vad prislappen hamnar på vet vi inte i nuläget.

Toyota RAV4 Plug-in hybrid Toyota RAV4 Plug-in hybrid Toyota RAV4 Plug-in hybrid Toyota RAV4 Plug-in hybrid Toyota RAV4 Plug-in hybrid Toyota RAV4 Plug-in hybrid

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *