Video: Tesla Model 3 visas upp för första gången

Det är en australisk tv-show som faktiskt är de som fått möjligheten att visa upp Teslas kommande Model 3 för första gången, men vad blir det för klass på bilen? Crossover?

Model S som Tesla redan säljer, Model X som ska visas upp på nytt till hösten och ha säljstart kort därefter. Men sen har Tesla ännu en modell på gång, Model 3 som vi inte vet särskilt mycket om och nu har en australisk tv-showen ”60 minutes” besökt Teslas designstudio där man för första gången visade upp lite av Model 3 som väntas visas upp under 2016 och överraskande nog kommer denna att komma i två olika utföranden, sedan och crossover.

Ett av målen som Tesla har med Model 3 är att få ner priset på bilen och göra så att bilindustrin verkligen får sig en match och att detta med elbilar tar fart på riktigt, men det lär dröja innan vi får möjligheten att köpa en Model 3. Den kommer att visas upp under 2016, börja säljas under 2017 men det lär nog dröja till i alla fall 2018 innan produktionen är i fullgång med den nya modellen, om det inte blir några förseningar då förstås.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *