Volkswagen ID.3

Volkswagen är äntligen redo att börja sälja ID.3

Volkswagen ID.3 har haft problem vilket har dröjt med lanseringen men nu verkar Volkswagen vara redo och alla kommer snart kunna lägga en beställning på modellen.

ID.3 har tidigare endast kunnat beställas av dom som valt att förbokat modellen. Men nu har Volkswagen meddelat att man är redo att lansera bilen på riktigt och från och med den 20 juli kommer alla ha möjligheten att köpa bilen.

Det kommer erbjudas sju olika förkonfigurerade versioner

  1. Life
  2. Style
  3. Business
  4. Family
  5. Tech
  6. Max
  7. Tour

Dom sex första kommer att baseras på ID.3 Pro Performance med ett batteri på 58 kWh vilket ger en räckvidd på 42 mil. Tour som är den sista kommer att baseras på ProS och ha ett betydligt större batteri på 77 kWh och räckvidd på 55 mil. Elmotorn kommer dock att vara densamma på alla modellerna på 204 hästar och 310 Nm i vrid. Volkswagen har även en ny instegsversion på gång som dom kallar för Pure och då får man nöja sig med 33 mil i räckvidd.

Alla dom olika versionerna kommer att ha stöd för snabbladdning samt att man kommer få möjligheten att ladda på olika laddstationer i Europa såsom IONITY och WeCharge Go första året.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *