ID. Space Vizion

Volkswagen har presenterat nästa ID-modell

Volkswagen ID. Space Vizion har nu presenterats och blir kort och gott en eldriven kombi modell som tyvärr dröjer minst två år till.

Elbilar finns både som sedan men även som SUV/Crossover, det som vi dock fortfarande saknar är en kombimodell som är eldriven och nu har Volkswagen tagit saken i egna händer och presenterat ID. Space Vizion.

ID. Space Vizion blir alltså en helt ny modell om man jämför med ID.3, här pratar vi om en modell som kommer driva på alla fyra hjulen, bakaxeln får 279 hästar medan framaxeln får nöja sig med 102 hästar. Totalt kommer ID. Space Vizion att ha 340 hästar och detta gör att bilen kan ta sig från 0-100 km/h på 5,4 sekunder.

ID. Space Vizion

Batteripaketet som är en viktig del kommer att ligga på 77 kWh vilket gör att räckvidden kommer hamna på 59 mil som det ser ut idag. Bagageutrymmet som brukar vara en viktig del i en kombi kommer att svälja 586 liter, jämför man detta med Passat som har strax över 600 liter.

Är man nyfiken och sugen på en ID. Space Vizion får man dock vänta då Volkswagen redan nu sagt att bilen kommer att komma tidigast slutet 2021, så vi har några år kvar att vänta.

ID. Space Vizion ID. Space Vizion ID. Space Vizion ID. Space Vizion

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *