Volvo visar upp Concept 26

Att Volvo jobbar på självkörande bilar är ingen större hemlighet och nu har dom visat upp Concept 26 som är ett lite annorlunda koncept.

Det verkar som dom flesta biltillverkarna jobbar på sina lösningar när det kommer till självkörande bilar och Volvo har nu visat upp sitt koncept som dom valt att kalla för Concept 26.

Varför just 26 är för att det i genomsnitt tar 26 min att köra till jobbet och kommer vara ett perfekt tillfälle att använda den självkörande bilen till.

I Concept 26 så är det mycket fokus på stolarna som ska göra det bekvämare att INTE köra bilen då stolen har tre olika lägen kör, var kreativ och koppla av. Det betyder alltså enkelt att när man inte kör så fälls stolen bakåt vilket gör att ratten inte är ivägen och man kan göra annat istället för att köra, ett koncept som kanske låter lite läskigt nu men garanterat något som kommer användas i framtiden.

Hela inredningen är ny och vi hittar enorma skärmar både mittkonsolen och passagerarsidan som inte bara ska förse oss med information utan även underhålla oss med bilder, film, musik m.m.

Källa: Volvo

volvo-concept26-1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *